Viva Floors PVC vloer

New Brand vloeren is de voordeligste aanbieder in regio Tilburg van de prachtige, hoge kwaliteit PVC vloeren van Viva Floors. Ga voor de beste prijs en vraag direct een offerte bij ons aan.

25 jaar garantie

Een vloer van een hoge kwaliteit PVC, die heel wat aan kan en daarom geven we je zonder zorgen 25 jaar garantie.

Disclaimer

New Brand vloeren, hierna te noemen NB, besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die op haar website zijn geplaatst. Desondanks is het mogelijk dat er eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de website voorkomen. NB aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die hierdoor ontstaat en/of schade als gevolg van of in verband met het gebruiken, het afgaan op of verspreiden van de gegevens en informatie afkomstig van de website. NB behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik haar website te wijzigen zonder derden daarvan op de hoogte te stellen of derden de toegang tot de website te weigeren.

De website van NB biedt ook verwijzingen tot websites en/of informatiebronnen van derden. NB staat niet in voor de inhoud en het functioneren van deze websites en/of informatiebronnen en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik hiervan.

Prijsgarantie

Regio Tilburg

Onze Viva Floors prijsgarantie heeft m.b.t. leveren van Viva Floors inclusief het leggen, enkel betrekking op de regio Tilburg. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor de prijsgarantie, neem dan contact met ons op. Op de levering van de vloer materialen zelf, bieden we ook prijsgaranties buiten de regio. Kosten voor logistiek worden altijd apart van de order berekend en voorafgaand gecommuniceerd.