PRIJS GARANTIE !

New Brand vloeren is de voordeligste aanbieder in regio Tilburg van de prachtige, hoge kwaliteit PVC vloeren van Viva Floors. Ga voor de beste prijs en vraag direct een offerte bij ons aan.

25 jaar garantie

25 jaar garantie op de VIVA Floors PVC vloeren

PRIJS GARANTIE !

New Brand vloeren is de voordeligste aanbieder in regio Tilburg van de prachtige, hoge kwaliteit PVC vloeren van Viva Floors. Ga voor de beste prijs en vraag direct een offerte bij ons aan.

25 jr garantie

25 jaar garantie op de PVC vloeren van VIVA Floors

PVC vloeren Breda

Bent u op zoek naar een duurzame en stijlvolle vloeroplossing voor uw woning of bedrijf in Breda? PVC vloeren van New Brand bieden een perfecte combinatie van schoonheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Dichterbij dan je denkt heeft New Brand een goed bereikbare showroom in Tilburg. Daar vindt u een uitgebreide selectie PVC vloeren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Lees verder om te ontdekken waarom onze showroom de ideale bestemming is voor het vinden van uw perfecte PVC vloer.

Hoogwaardige collectie PVC vloeren

Onze showroom in Tilburg biedt een uitgebreide selectie PVC vloeren van gerenommeerde merken en fabrikanten. Of u nu een voorkeur heeft voor een moderne, klassieke, houtlook- of tegellook vloer, wij hebben een divers assortiment aan designs en stijlen om aan uw specifieke smaak en interieurvoorkeuren te voldoen. Onze PVC vloeren zijn vervaardigd met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam zijn en bestand tegen slijtage, vlekken en vocht.

Deskundig advies en begeleiding

Bij het maken van een weloverwogen keuze voor de juiste PVC vloer is goede informatie van essentieel belang. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers in de showroom staan klaar om u te voorzien van uitgebreid advies en begeleiding. Ze luisteren naar uw wensen, bespreken uw specifieke behoeften en helpen u bij het vinden van de perfecte PVC vloer die aansluit bij uw smaak, budget en levensstijl. Ze beantwoorden al uw vragen en zorgen ervoor dat u vol vertrouwen een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Vakkundige installatie

Naast het leveren van hoogwaardige PVC vloeren, bieden wij tevens professionele installatiediensten aan. Onze ervaren vakmensen verzorgen een deskundige en nauwkeurige installatie van uw PVC vloer. Met uitgebreide ervaring in het leggen van PVC vloeren, werken zij volgens de hoogste normen om een perfecte afwerking te garanderen. U kunt vertrouwen op hun vakmanschap en expertise om uw PVC vloer moeiteloos en professioneel te laten plaatsen.

PVC vloeren Breda

Zo rijdt je naar onze showroom

Deskundig advies en begeleiding

Bij het kiezen van de juiste PVC vloer is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Onze vriendelijke en deskundige showroommedewerkers staan klaar om u te voorzien van uitgebreid advies en begeleiding. Ze luisteren naar uw wensen, bespreken uw specifieke behoeften en helpen u bij het vinden van de perfecte PVC vloer die past bij uw smaak, budget en levensstijl. Ze beantwoorden al uw vragen en zorgen ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
PVC vloer Eikenhout design
Klassieke PVC vloeren visgraat

Nu we het toch over garantie hebben

En nu we het dan toch over garanties hebben, doen wij er zelf ook een flinke schep bovenop.
Want voor de regio Tilburg, leveren wij op de VIVA Floors lijm vloeren ook nog een regionale prijsgarantie.
Zo weet u zeker dat u de PVC vloer van VIVA Floors zo voordelig mogelijk in huis haalt.

Officiele VIVA Floors dealer

New Brand is officieel VIVA Floors dealer en voorraad, leveringscondities en alles m.b.t. de nazorg is altijd goed en snel geregeld. Als dealer kunnen wij u bovendien volledig informeren over het totale assortiment van VIVA Floors.

Afbouw garantie gietvloeren
ABP